Valmennuspalvelumme käytettävissäsi

Personaltraining

  • UUTUUTENA! Personal training-palvelut  kuuluvat nykyään kanta-asiakkaittemme kuukausihintaan! Personal Training on henkilökohtaista terveysvalmennusta. Personal Trainerimme auttavat asiakkaita aina henkilökohtaisiin tavoitteisiin, joita voi olla esimerkiksi painonpudotus, kehonmuokkaus, työ- ja liikuntakyvyn ylläpito, elämänhallinta, vatsavaivojen hoito ravinnolla, sairauksien ehkäisy ja hoito liikunnan ja ravinnon avulla. Personal Trainereidemme ammattitaito on vahvimmillaan liikunta-, ravinto- ja elämänhallintavalmennuksissa.
  • Valmentajamme suunnittelevat aina yhdessä asiakkaan kanssa tavoitteisiin sopivan paketin. Valmennus voi olla kaikkea yhden tapaamisen ja useamman kerran paketin väliltä.

Kuntosaliohjaus

  • Kuntosaliharjoittelu on todistetusti yksi tehokkaimmista tavoista ylläpitää ja kehittää lihaskuntoa elämän kaikissa vaiheissa. LadyAtlas tarjoaa monipuoliset tilat kuntosaliharjoitteluun aina aloittelijasta harrastajaan
  • Kuntosaliltamme löytyy kotimaiset HUR -paineilmalaitteet, jotka muodostavat nykyaikaisen älysalin. Älysalin avulla laitteet laskevat toistomääräsi, asettavat sopivan harjoitusvastuksen ja tarvittaessa lisää vastusta, jotta harjoittelu kehittää lihaksistoa jatkuvasti ja pitää harjoitusmotivaatiota yllä. Henkilökohtainen ohjelma ja ohjaus pienryhmässä älysaliimme kuuluu kanta-asiakkuuteen (norm. 27€).
  • Koulutetut valmentajamme auttavat mielellään myös muussa kuntosaliharjoittelussa. Yksilöllinen kuntosaliohjelma toteutetaan tavoitteiden ja kokemustason mukaan. Kuntosaliohjelma voi sisältää muun muassa harjoituksia paineilma-laitteissa, levypainoilla ja -tangoilla toiminnallisella kuntosalipuolella tai oman kehonpainolla tehtäviä harjoitteita. Räätälöity kuntosaliohjelma kanta-asiakashintaan 55€ (norm. 58€).